Política de privacitat

Informació general

 

Benvingut a la nostra pàgina de política de privadesa! Quan utilitzeu els serveis del nostre lloc web, ens confieu la vostra informació. Aquesta Política de privadesa pretén ajudar-vos a entendre quines dades recopilem, per què les recollim i què en fem. Quan comparteixes informació amb nosaltres, podem millorar encara més els nostres serveis. Per exemple, podem mostrar-vos resultats de cerca i anuncis més rellevants, ajudar-vos a connectar amb la gent o fer que compartir amb altres sigui més ràpid i senzill. Quan utilitzeu els nostres serveis, volem que tingueu clar com estem utilitzant la informació i les maneres en què podeu protegir la vostra privadesa. Això és important; esperem que us prengui el temps per llegir-lo amb atenció. Recordeu que podeu trobar controls per gestionar la vostra informació i protegir la vostra privadesa i seguretat. Hem intentat que sigui el més senzill possible.

 

Dret a accedir, corregir i suprimir les dades i a oposar-se al tractament de les dades

 

Els nostres clients tenen dret a accedir, corregir i suprimir les dades personals que els relacionen, així com a oposar-se al tractament d'aquestes dades, dirigint una sol·licitud per escrit, en qualsevol moment. L'Empresa fa tot el possible per posar en marxa les precaucions adequades per salvaguardar la seguretat i la privadesa de les dades personals, i evitar que siguin alterades, corruptes, destruïdes o accedits per tercers no autoritzats. No obstant això, l'Empresa no controla tots i cadascun dels riscos relacionats amb l'ús d'Internet i, per tant, adverteix als usuaris del Lloc dels possibles riscos que comporta el funcionament i l'ús d'Internet. El lloc pot incloure enllaços a altres llocs web o altres fonts d'Internet. Atès que l'Empresa no pot controlar aquests llocs web i fonts externes, l'Empresa no es fa responsable de la disposició o visualització d'aquests llocs web i fonts externes, i no es pot fer responsable del contingut, publicitat, productes, serveis o qualsevol altre material. disponible en o des d'aquests llocs web o fonts externes.

 

Compartint la vostra informació

 

Podeu veure o editar les vostres dades personals en línia per a molts dels nostres serveis. També podeu escollir sobre la nostra recollida i ús de les vostres dades. La manera com podeu accedir o controlar les vostres dades personals dependrà dels serveis que utilitzeu. Podeu triar si voleu rebre comunicacions promocionals del nostre lloc web per correu electrònic, SMS, correu físic i telèfon. Si rebeu correus electrònics promocionals o missatges SMS de la nostra part i voleu desactivar-lo, podeu fer-ho seguint les instruccions d'aquest missatge. També podeu prendre decisions sobre la recepció de correu electrònic promocional, trucades telefòniques i correu postal visitant i iniciant sessió al Gestor de comunicacions promocionals de l'empresa, que us permet actualitzar la informació de contacte, gestionar les preferències de contacte, desactivar les subscripcions per correu electrònic i triar si voleu compartiu la vostra informació de contacte amb els nostres socis. Aquestes opcions no s'apliquen a les comunicacions de servei obligatòries que formen part de determinats serveis del lloc web.

 

Informació que recollim

 

El nostre centre recopila dades per funcionar de manera eficaç i oferir-vos les millors experiències amb els nostres serveis. Proporcioneu algunes d'aquestes dades directament, com ara quan creeu un compte personal. En obtenim part enregistrant com interactueu amb els nostres serveis, per exemple, utilitzant tecnologies com les galetes i rebent informes d'errors o dades d'ús del programari que s'executa al vostre dispositiu. També obtenim dades de tercers (incloses altres empreses). Per exemple, complementem les dades que recollim comprant dades demogràfiques d'altres empreses. També fem servir serveis d'altres empreses per ajudar-nos a determinar una ubicació en funció de la vostra adreça IP per personalitzar determinats serveis a la vostra ubicació. Les dades que recollim depenen dels serveis i funcions que utilitzeu.

 

Com utilitzem la vostra informació

 

El nostre lloc web utilitza les dades que recollim per a tres finalitats bàsiques: per operar el nostre negoci i proporcionar (incloent-hi la millora i personalització) els serveis que oferim, per enviar comunicacions, incloses comunicacions promocionals, i per mostrar publicitat. Per dur a terme aquestes finalitats, combinem les dades que recopilem mitjançant els diferents serveis del lloc web que utilitzeu per oferir-vos una experiència més fluida, coherent i personalitzada. Tanmateix, per millorar la privadesa, hem incorporat garanties tecnològiques i de procediment dissenyades per evitar determinades combinacions de dades. Per exemple, emmagatzemem les dades que recopilem de vostè quan no esteu autenticat (no heu iniciat la sessió) per separat de qualsevol informació del compte que us identifiqui directament, com ara el vostre nom, adreça de correu electrònic o número de telèfon.

 

Compartint la vostra informació

 

Compartim les vostres dades personals amb el vostre consentiment o quan sigui necessari per completar qualsevol transacció o proporcionar qualsevol servei que hàgiu sol·licitat o autoritzat. Per exemple, compartim el vostre contingut amb tercers quan ens digueu que ho fem. Quan proporcioneu dades de pagament per fer una compra, compartirem dades de pagament amb bancs i altres entitats que processen transaccions de pagament o proporcionen altres serveis financers, i per a la prevenció del frau i la reducció del risc de crèdit. A més, compartim dades personals entre les nostres filials i filials controlades. També compartim dades personals amb proveïdors o agents que treballen en nom nostre per a les finalitats descrites en aquesta declaració. Per exemple, les empreses que hem contractat per oferir assistència d'atenció al client o ajudar a protegir i protegir els nostres sistemes i serveis poden necessitar accés a dades personals per oferir aquestes funcions. En aquests casos, aquestes empreses han de complir els nostres requisits de privadesa i seguretat de les dades i no poden utilitzar les dades personals que reben de nosaltres per a cap altre propòsit. També podem revelar dades personals com a part d'una transacció corporativa, com ara una fusió o venda d'actius.

 

 

esbushido@gmail.com