Les nostres activitats

 

Al Gimnàs Bushido realitzem diverses activitats per a infantil, primària i secundària. Cada mes anem actualitzant l'horari d'activitats per oferir la millor oferta en classes de natació, judo, equips de bàsquet i classes de ball.

Natació

 

Tenim classes de natació per a tots els nivells: iniciació, reforç, intermedi i equip de competició. Vine a fer una prova de nivell per a saber el teu nivell!

Judo

 

Comptem amb un equip de judo federat amb entrenaments de dilluns a divendres a partir de les 18.00h distribuits en franges d'edat. Pregunta el teu grup d'entrenament!

Bàsquet

 

El nostre club compta amb equips que competeixen en diferents categories de la lliga escolar del CEEB.

 

Flamenc

 

Cada tardea a les 18 h tenim una sessió de flamenc. Tenim grups des de 1r de primària fins a secundària. Apunta't i no perdis l'oportunitat d'aprendre un nou estil de ball.

 

Zumba

 

Activitat ballada i coreografiada amb ritmes musicals llatinoamericans com salsa, merengue, samba, reggaeton i cúmbia. Classes per a infantil, primària i secundària.

Natació sincronitzada

 

Cada dissabte obrim la nostra piscina per als entrenaments de les diferents coreografies de natació sincronitzada. Cada curs una nova coreografia per a cada grup.

Waterpolo

 

Oferir l'oportunitat de fer una iniciació al waterpolo per aquells nens i nenes que ho dessitgin. Consulta tots els grups i horaris per edadts.

 

 

Patinatge

 

Aprèn a patinar a l'hora que practiques una coreografiada amb patins! Comptem amb un equip de patinatge que participa a les competicions del CEEB. 

Classes de música

 

Tenim diferents professors que imparteixen diferents classes per aprende a tocar la flauta, guitarra, piano i l'harmònica.